×

Blogg

Flyttstädning Göteborg Blogg

Ta del av vårat nyhetsbrev eller läs våran blogg här. Vi ger tips inom städning och andra saker man kan finna intressant.

 

RSS

Få bort oljefläck från kläder

6 Nov 2023

Hur du Enkelt Får Bort Oljefläckar från Dina Kläder: En Steg-för-Steg Guide

Oljefläckar på kläder är en av de mest irriterande fläckarna som vi alla stöter på då och då. De kan verka som omöjliga att ta bort, men det finns faktiskt några enkla metoder som kan rädda dina kläder från oljefläckens tyranni. Här är en steg-för-steg guide som hjälper dig att enkelt få bort oljefläckar från dina kläder och återställa dem till sin ursprungliga glans.

Få bort oljefläck från kläder

1. Handla Snabbt:

 • Det viktigaste steget när det gäller oljefläckar är att agera snabbt. Ju snabbare du behandlar fläcken, desto lättare blir det att ta bort den. Använd en ren trasa eller papper för att försiktigt klappa bort så mycket överskottsolja som möjligt utan att gnugga in fläcken ytterligare.

2. Bakpulver eller Majsmjöl:

 • Strö lite bakpulver eller majsmjöl över den färska oljefläcken. Dessa absorberande ämnen kommer att hjälpa till att suga upp överskottsoljan. Låt det sitta i några minuter för att ge det tid att absorbera.

3. Diskmedel:

 • Applicera några droppar mildt diskmedel (helst diskmedel avsedd för känsliga hudtyper) på fläcken. Använd en tandborste eller fingertopparna för att arbeta in diskmedlet i fläcken genom att göra små cirkulära rörelser. Låt diskmedlet sitta i några minuter för att bryta ner oljan.

4. Tvätta som Vanligt:

 • Tvätta plagget i varmt vatten som vanligt. Kontrollera plagget efter tvätten. Om fläcken är borta, är du klar. Om inte, upprepa processen tills fläcken försvinner helt.

5. Var Försiktig med Torktumling:

 • Undvik att torktumla plagget innan du är säker på att fläcken är helt borta. Värmen från torktumlingen kan sätta fläcken permanent.

6. Professionell Rengöring:

 • Om fläcken är envis och inte försvinner, eller om plagget är märkt som endast kemtvätt, överväg att ta det till en professionell kemtvätt. De har specialiserade produkter och tekniker för att hantera envisa fläckar.

Genom att agera snabbt och använda de rätta metoderna kan du enkelt bli av med oljefläckar från dina kläder. Kom ihåg att varje tyg kan reagera annorlunda, så det är alltid bra att göra en fläcktestning på en liten, osynlig del av plagget innan du applicerar några rengöringsmedel. Med tålamod och omsorg kan du förlänga livet på dina kläder och hålla dem fläckfria.

Trappstädning Göteborg

25 Sep 2023

Trappstädning Göteborg: För Renare och Säkrare Trappor

Dina trappor är en viktig del av din fastighets första intryck, oavsett om det är i en bostad eller en kommersiell byggnad. Ren och välunderhållen trappor är inte bara estetiskt tilltalande, de är också säkrare för alla som använder dem. Om du letar efter pålitlig trappstädning i Göteborg, leta inte längre än Novari.

Trappstädning Göteborg

Varför Välja Novari för Din Trappstädning?

 • Erfarenhet: Med års erfarenhet inom städbranschen har vi utvecklat vår trappstädningsprocess till en konst. Våra professionella trappstädare har ögat för detaljer och vet hur man rengör trappor noggrant och effektivt.

 • Säkerhet: Trappstädning kan vara en utmanande uppgift, särskilt när det gäller höga eller branta trappor. Vårt team är välutbildat och utrustat med rätt verktyg och säkerhetsutrustning för att utföra städningen på ett säkert sätt.

 • Anpassade Tjänster: Vi förstår att varje fastighet har unika trappor och städbehov. Vårt team anpassar våra tjänster för att passa din fastighets specifika krav och önskemål.

 • Miljövänliga Metoder: Vi tar ansvar för vår miljö. Våra rengöringsprodukter och metoder är miljövänliga och skonsamma mot människor och planeten.

 • Tidsbesparande: Att försöka städa trappor själv kan vara tidskrävande och krävande. Låt oss ta hand om det åt dig så kan du fokusera på det som är viktigast för dig.

Hur Bokar Du Med Oss?

Att boka trappstädning med Novari är enkelt. Besök vår hemsida och fyll i vårt bokningsformulär. Ange dina kontaktuppgifter och beskriv dina trappors specifika behov. Vi återkommer till dig med en anpassad offert och en bekräftelse av din bokning.

Investera i renare och säkrare trappor med Novari. Kontakta oss idag för att boka din trappstädningstjänst och upplev skillnaden med vår professionella och pålitliga service.

Novari Trappstädning Göteborg - För Renare och Säkrare Trappor!

Byta Entremattor Göteborg

25 Sep 2023

Sätt Tonen i Ditt Hem: Byt Entremattor i Göteborg Med Novari

Din entré är det första intrycket dina gäster får av ditt hem eller företag. Att ha rena och välskötta entremattor är en enkel men effektiv metod för att sätta en välkomnande ton. Om du är i Göteborg och letar efter en pålitlig partner för att byta dina entremattor, leta inte längre än Novari.

Varför Ska Du Byta Dina Entremattor?

 • Förbättrad Estetik: Gamla, slitna mattor kan få hela rummet att se tråkigt och ovårdat ut. Genom att byta ut dem med fräscha och stilfulla mattor kan du omedelbart förbättra utseendet på din entré.

 • Bättre Hygien: Entremattor utsätts dagligen för smuts, damm och fukt. Att ha nya mattor hjälper till att bibehålla en ren och hygienisk miljö i ditt hem eller företag.

 • Säkerhet: Halkolyckor är vanliga i entréer med slitna mattor. Genom att byta ut dem minskar du risken för olyckor och skador.

Varför Välja Novari för Entremattor i Göteborg?

 • Kvalitet: Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa entremattor som passar din stil och behov. Våra mattor är slitstarka och enkla att rengöra.

 • Professionell Installation: Vårt team av erfarna installatörer ser till att dina mattor installeras korrekt och säkert.

 • Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje entré är unik. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar din entrés storlek och stil.

 • Prisvärdhet: Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvalitet eller service. Vi tror att en välkomnande entré inte behöver kosta en förmögenhet.

Så Bokar Du Med Oss

Att boka din entremattbyte med Novari är enkelt. Besök vår hemsida och fyll i vårt bokningsformulär. Ange dina preferenser för mattor och kontakta oss för att diskutera dina behov närmare. Vårt team kommer att säkerställa att dina nya entremattor är perfekta för din entré.

Låt Novari hjälpa dig att sätta tonen i ditt hem eller företag med nya entremattor. Kontakta oss idag, och låt oss göra din entré välkomnande och attraktiv!

Novari - Ditt Första Intryck i Göteborg!

Göteborg får nu Levido som städfirma

1 Dec 2022

 Grattis Göteborg till stans bästa städfirma

Levido Flyttstädning finns nu i Göteborg och erbjuder ett riktigt pangpris på flytt&städ. För mer info så kan du kolla vår hemsida här eller ringa oss direkt alla dagar 8-18.

Paketrabatter

Vi gör inte bara flyttstäd utan hjälper också givetvis till med flytthjälpen också! När du bokar din städning så kan du be om en gratis offert för flytthjälp. Då får du nämligen en go 10% rabatt på köpet!

Facebook

foretagsbloggar.nu

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

BOKA STÄDNING IDAG

Flyttstädning till ett fast pris direkt här på Hemsidan. Du får bekräftelse inom 2 minuter efter din bokning. Välkommen

Boka Flyttstädning